Maanantai 21.11.2016

Moikka!

Kylläpä aika juoksee, kun on kivaa! No ei vaiskaan, ei mulla niin kivaa ole ollut etten ois joutanut kirjoittamaan, enemmänkin motivaatiopula. Näemmä joskus ei vaan halua kaivaa aivojensa sisäpuolta jos siihen ei ole pakottavaa tarvetta. Noh, tässä minä kuitenkin olen, ”kynä kädessä”, joten kirjotellaan nyt sitten.

Mä kävin Tampereella mutkan ajatuksella, että tehtäisiin niistä vanhoista jaloista niin lyhyet, että voisin harjoitella kotona niillä. Ja suunnitelmahan onnistui, melkein. Eli kyllä ne väkisin jäi niin pitkäksi, etten voi harjoitella niillä ilman tukea, mutta tiedättekö mitä? Tähänkin ongelmaan on ratkaisu! Nimittäin hommaan nojapuut kotiin ja panen ruokapöydän varastoon, koska jos voi harjotella niin kenellä on aikaa ja halua syödä? Noi ei mulla ainakaan! No okei, aion mä myös syödä, mutta näemmä eri paikassa, ja se, että voin harjotella kotona on kaikki kaikessa, että saan lisättyä päivittäistä aikaa jalkojen päällä ja sitä kautta hiljotellen kestävyys paranee ja minä opin kävelemään.

Muutakin uutta ja mielenkiintoista on ollut ilmassa tässä välissä! Kävin ensin juttelemassa ammatillisesta kuntoutuksesta ja kuulin, että voisikin olla mahdollista, että voisin jonkinlaista ”polkuopintojen” kautta mennä opiskelemaan ammattikorkeaan vaikka en ole käynyt lukiota. Innoistuin melko hyväksi, kun kuulin tuon, mutta siinä oli pari pikku juttua välissä. Ensin piti maksajan hyväksyä ajatus tällaisen vaihtoehdon kartoittamisesta ja sen jälkeen piti vielä mennä jonkinlaiseen älykkyys- ja soveltuvuustestiin. Testissä kävin ja tuloksetkin sain ja niissä todettiin, että kaikissa osa-alueissa menestyin keskiarvoa paremmin ja loogisessa päättelyssä osoitin kuulemma jopa poikkeuksellista lahjakkuutta! Eli voi olla, että tässä joutuu kouluun! Ei nyt vielä kirkossa kuuluteta, mutta sanotaan, että aihealuetta on tutkittu eikä vielä ole tullut sellaista estettä vastaan jota en voisi ylittää ja mä olen tästä asiasta aika innoissani! 

Kohta näemmä joulu tulla jollottaa, joten hyvää joulun odotusta!

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Maanantai 21.11.2016

 1. Eihän tossa ollut kuukauttakaan välissä kun kerroit kuulumisia 😉 No oikeesti niitä odotellaan vähän tiheämmin. Mutta ei paniikkia, uteliailla pitää olla kärsivällisyyttä odotella 🙂

  Hyvä homma tuo uusi huonekalu, nojapuut nimittäin. Voikohan siinä nähdä hyvän puolen, että lyhyet jalat ei ollutkaan ihan älyttömän lyhyet? Jos niillä olisi oppinut kävelemään niin pitäisikö silti opetella erikseen kävely niillä normaalimittaisilla???? Joskus vaan tuo lihasmuisti tekee tepposen, kun jotain oppii niin siitä ei pääse eroon vaikka haluaisi. No eihän sitä tiedä meneekö tässä asiassa samalla tapaa. Ehkä ne jalkaasiantuntijat osaa paremmin mitä satunnainen surffaaja osaa neuvoa 😮 Mutta tsemppiä harjoitteluun!

  Liked by 1 henkilö

  1. Tässä on selvä haaste tässä tavoitteettomassa kirjoittelussa, kun voi helposti olla laiska ja jättää kirjottamatta. Pitää seurata miten tämä jatkuu ja jos ei näin toimi niin pitää laittaa joku takaraja 😂

   Joka tapauksessa nuo mun jalat on keskenään niin täysin erilaiset, että molemmilla pitää kävellä omalla tekniikallaan. Lihasmuisti voi tosiaan olla joko paras kaveri tai pahin vihollinen! Kiitos Mr.Kafe!

   Ps. Näytti vaimo fb:ssä aidosti yllättyneen kukista 😃

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s