Maanantai 19.9.2016

Moikka!

Nyt tuntuu, että koitan kirjoittaa asiasta joka on vielä raaka, ei ihan selvänä mielessä, joten koittakaa saada tolkkua. Viime päivinä minulla on ollut kumma olo, tuntuu, kuin jokin ajanjakso olisi loppumassa. Olen vähän ihmetellyt miten olen jotenkin niin nopeasti sopeutunut uuteen elämääni ja miten se on ollut niin helppoa. Kyseessä on kuitenkin niin valtava elämänmuutos, että melkeinpä joka asia elämässäni on muuttunut, harrastukset, työ, nukkuminen, itsenäisyys on hävinnyt ainakin väliaikaisesti (kiitos Pauliina, olet korvaamaton apu, enkä tiedä miten tulisin toimeen ilman sinua), en juo enää alkoholia, joudun jatkuvasti syömään lääkkeitä (sekin toivottavasti väliaikaista), osittain jopa kaveripiiri on muuttunut, se millaisena ihmiset näkee minut, melkein kaikki mitä teenkään, joudun nykyään tekemään toisin. Tuntuu, kuin olisin tähän asti elänyt jossakin kuplassa jossa olen vain ihmeissäni siitä, että olen vielä hengissä ja missä millään muulla ei ole merkitystä. Toki jos oikein tarkkoja ollaan niin eihän mikään olekaan niin tärkeää, kuin se, että henki on tallessa, mutta vääjäämättä muillakin asioilla on elämässä merkitystä. Olen varmasti muuttunut pysyvästi eri ihmiseksi myös henkisesti, mutta vielä en osaa oikein määrittää onko se hyvä vai huono asia. 

Ennen olin tosi tarkka miten muut ihmiset minut näkee, piti aamulla käydä suihkussa, hiukset olla laitettuna ja pukeutuakin suhteellisen siististi, mutta nyt olen lopun elämääni ”se jalaton kaveri” ja se miten ihmiset minut näkee, on pysyvästi muuttunut eikä pukeutuminen tai laittautuminen sitä muuta. Mutta arvaatkas mitä, teen edelleen nuo samat asiat! Siitä olen todella yllättynyt etten ole jotenkin vaan lannistunut täysin ja todennut, että mitä väliä, eihän mulla ole jalkoja. Ja varmaan tärkein huomio onkin se, että teen ne itseni takia, en sen takia, että muut näkisi minut jotenkin paremmassa valossa. Mä edelleen haluan käydä joka päivä suihkussa, käytän kaiken maailman kalliita kosteusvoiteita jne, että iho näyttäis hyvältä ja pukeuden merkkivaatteisiin, miksi? Koska se vaan tuntuu hyvältä ja pitää mielen virkeämpänä joka päivä kun on kivoja asioita elämässä.

Kuten sanoin, vähän sekavaa pohdintaa, mutta asia ei ole sen valmiimpi minun päässäni, joten sen selkeämmin en osaa sitä vielä ilmaista.

Mitä harjoitteluun tulee, niin kyllä se jatkuvasti etenee, tänäänkin harjoittelin niin, että vain toinen käsi oli kiinni nojapuissa ja huomasin sen olevan hyvä harjoitus, mutta onpa muuten raskas! Vaatii järkyttävän määrän vastakkaisen puolen lantion ja vatsan lihasten hallintaa! Noh, treeniä, treeniä. Mielessäni onkin pyörinyt treenimäärän kasvattaminen, mutta miten? Jotenkin koen sen lähes pakolliseksi ennen seuraava suurta läpimurtoa. Eli ei auta, kun alkaa punomaan juonia. Kyllä mä jotain keksin, aina mä jotain keksin, vielä ei olla tämän tarinan lopussa.

Lisättäköön tähän sekavuuteen vielä jälkijunassa tiistain puolella, että välillä tulee sellaisia välähdyksiä siitä miten vanha minäni reagoisi tähän tilanteeseen, ne tuntuaa kauhealta. Meinaa iskeä pakokauhu, vain huomatakseni ettei tätä voi paeta.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Maanantai 19.9.2016

  1. Mä voin sanoa, että itse en ainakaan katso mitenkään ”kieroon” ihmistä, joka istuu rullatuolissa. Itse kiinnitän ihan samoihin asioihin huomiota, kuin muutenkin. Lähinnä just pukeutuminen ja se ’yleisilme’ , eihän siihen jalattomuus tai vaikka kädettömyys sinänsä vaikuta. 🙂 Itsekin kun on suht tarkka siitä, minkä näköisenä tuolla ihmisten ilmoilla liihottaa. 😀 Tykkään siis olla ’huoliteltu’, joten kai sitä samaa ehkä katsoo ja tietyllä tapaa arvostaa myös muissa ihmisissä. Mitä siihen rullatuoliin tulee, niin saatan pohtia, että mitä tälle tyypille on tapahtunut, mutta ei sen kummempaa.

    Tsemiä, hyvin sä vedät! 💪

    Liked by 1 henkilö

    1. En ainakaan äkkiä keksi mikä se on 😳 Tosin joskus tulee käytettyä tuota ilmaisua itsekin, jonka jälkeen alan miettimään että menikö tämä nyt jotenkin pieleen 🤔

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s