Sunnuntai 21.8.2016

Moi!

Nyt on palloa heitelty oikein urakalla! Ja mikä parasta, on huomattu sen tuottavan tulosta. Kun pitkästä aikaa kävin jalkojen päällä, niin asennon kasassa pitäminen oli paljon helpompaa ja se tuli jopa luonnostaan. Aiemmin siis selkä notkistui ja maha väkisinkin työntyi eteen, mutta nyt kun vatsalihasten aktivointia on harjoiteltu, paketti pysyi kasassa selkeästi aiempaa paremmin. Ainakin siis hetken, ja kun paketti alkoi leviämään, nakkasin jalat nurkkaan etten vahingossakaan palaa vanhoihin, huonoihin tapoihin. Pitäisi vielä osata paremmin aktivoitua myös kotona tekemään harjoituksia itsensä eteen, mutta jostain syystä ne unohtuu, kun on ”loputtomasti” vapaa-aikaa. 

Kuluneella viikolla olen päässyt taas törmäämään elämän realiteetteihin ja rajoituksiin. Mitä teen kun vaikka maito on loppu? Kun paketti on saapunut postiin ja se pitäisi hakea? Tai pitäisi vaikka päästä parturiin? Niinpä niin, minä en tee mitään, koska en voi. Tai teen sen verran että koitan saada jonkun ihmisen tekemään sen puolestani, tai jonkun kuskaamaan minua jonnekin. On raskasta kohdata totuus jossa huomaa olevansa täysin muiden ihmisten ja ”järjestelmän” kannateltavana, ettei pysty itse pitämään huolta omista perustarpeistaan. Eikös periaate ole niin, että olet hyödyllinen, kun hoidat itse omat asiasi ja maksat veroja joilla voidaan pitää järjestelmää yllä? Välillä koen olevani taakka ja rasite, sekä yhteiskunnalle ja läheisilleni. On vaikea hyväksyä, että tällä hetkellä olen elossa, koska muut valitsevat niin. Vaikea löytää oikeutusta ja merkitystä elämälleni. Ennen se oli selvää, tein työtä, maksoin veroja ja en kysellyt keltään apua juuri mihinkään, tiesin olevani muista riippumaton. Ja vaikka joku päivä mahdollisesti kävelen ja pystyn liikkumaan paikasta toiseen omin avuin, tiedän, että proteesit maksaa niin paljon ettei minulla koskaan olisi varaa niihin. Siinäpä itselleni miettimistä joksikin aikaa.

Mieleen tuli myös ajatus kysyä teiltä, onko jokin asia josta haluaisitte tietää tai kuulla lisää? Ehdotuksia voi heittää vapaasti ja kirjoittelen aiheesta, jos koen, että minulla on siihen jotain annettavaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntai 21.8.2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s