Sunnuntai 17.7.2016

Moikka!

Jo tässä vaiheessa voin todeta tämän kirjoituksen sisältävän tupinaa. Päivät vaan muistuttaa toisiaan ja odotus sen kun jatkuu. Mulla on oikeasti pinna aika kireällä kun ne hiivatin holkit on niin ahtaat! Ihan sama mitä ja miten yrittää niin jalkojen päällä ei voi olla kuin muutamia minuutteja. Sekös vasta korventaa kun oli toukokuussa niin hyvä vauhti päällä ja ennätykset paukku vähän väliä. Nyt olen taantunut kävelemään nojapuiden välissä maksimissaan 15 kertaa edes takaisin päivässä ja sekin sattuu niin hirvittävän paljon, voi että kun ottaa päähän! Uusien holkkien tekeminen on lykkääntynyt ihan ymmärrettävistä syistä, mutta ei se sitä poista, että tympii niin vietävästi! Mitenkä tuommoisilla vehkeillä voi kukaan tulla toimeen kun ei voi volyymi muuttua lihomisesta, lihasten kehittymisestä tai turpoamisesta? Eihän tuollaisilla voi kukaan elää täysipäiväistä elämää? En tiedä, toivottavasti olen väärässä, mutta nyt tuntuu ja näyttää pahalta. Muutenkin koko testijakso noilla polvilla on mennyt ihan pipariksi tämän johdosta ja siitä testaamisesta ei ole tullut yhtään mitään. Voi peräkärry!

No niin, koitetaanpa saada aikaan jotain vähän valoisampiakin sävyjä tähän maailmaan ettei ihan pimeydessä vaelleta. Eilen nimittäin löysin itseni perkaamasta ja pakastamasta 10 kiloa mansikoita! Huvitin itseäni ajatuksella, että vertasin eilistä minääni, minuun vuosi takaperin. Vuosi taakse päin aurinkoinen ja lämmin lauantai-ilta olisi 99,9% varmuudella mennyt siten, että olisin juopotellut, käynyt kylillä ja kömynnyt kotiin joskus neljän ja viiden välillä yöllä, sitten sunnuntai hirveässä krapulassa ja tolkuttoman väsyneenä syyttänyt itseäni sängyssä siitä etten ole vapaapäivänä saanut aikaan yhtään mitään. Nyt lauantai-ilta kului siis mansikoita perkaten (kaikki ei ollut edes meille!) ja kyllä minä yhden tai kaksi Herra Hakkaraisen limonadia join ja käytiinpä vielä illalla ajelulla kunnes kahdentoista jälkeen iski väsy ja piti lähteä nukkumaan. Onneksi siis maailma on muuttunut myös joiltain osin positiiviseen suuntaan! Kun käytiin ajelulla, katsoin ihmeissäni kuinka kansa vaelsi silmin nähden humalassa kohti kaupunkia, se oli minusta jotenkin masentavaa nähtävää, onneksi en ole enää yksi niistä.

Tämän holkki-ongelman johdosta olen kaivellut netistä erilaisia vaihtoehtoja ja törmännyt tällaiseen, tämä voisi olla toimiva vaihtoehto. Valitettavasti näitä ei pysty vielä hommaamaan Suomesta, mutta kaikki voi muuttua ja ainahan saa unelmoida? 

Home

Apropoo, tulipa mieleeni, että päätin ruveta harrastamaan kelloja ja ostin itselleni aikalailla ammattilaisen työkalut! Enää ei puutu kuin harjoituskappaleet. Joten, jos tuntuu, että nurkissasi pyörii ylimääräinen joko automaatti- tai vedettäväkello, etkä tiedä mihin sen hävittäisi, ota yhteyttä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s