Maanantai 20.6.2016

Moikka!

Tämänkertainen kirjoittelu venähtikin maanantaiaamuun. Sunnuntai meni nukkuessa koko päivän ja sinällään en sitä ihmettele, kun olen kerännyt univelkaa lähes joka aamu viimeisen kuukauden ajan. Eli hyvä, että se välillä myös vähenee.

Uusi sänky tulikin jo viime viikolla, vaikka ajaksi lupailtiin kaksi viikkoa. Tästä asioiden nopeutumisesta koitin ottaa ilon irti niin pian, kuin mahdollista ja enpä malttanut kasaajaakaan odotella, joten laitoin rungon nippuun lähes täysin yksin. Rullaileminen Bauhausista ostetulla, rullilla olevalla kukkalaudalla, toimi muuten mahtavasti! Aiemmin kasailin tv-tasoa veljeni kanssa siten, että jouduin koko ajan käsivoimin liikuttelemaan itseäni nostelemalla ja varmasti housun persaus kului melkein puhki siinä hiissauksessa! Uutta sijauspatjaa joudutaan odottelemaan todennäköisesti yli juhannuksen, mutta jo pelkillä patjoilla ja rungolla testattuna on selvää, että tämä ratkaisu on tukevampi kuin vanha, ja, että siinä on helpompi liikkua. Patjojen säädettävyys on muuten mahtava ominaisuus! Nimittäin toinen nukkuja on lähempänä 60kg ja minä noin 75kg, joka on vielä kohdistunut suhteellisen pienelle pinta-alalle ja silti samanlaiset patjat saadaan säädettyä niin, että kummatkin on tyytyväisiä! Jopa siinä määrin, etten ole mielestäni koskaan omistanut noin hyvin selälleni sopivaa patjaa, ja kun sijauspatja saadaan, niin sänky on varmasti todella hyvä!


Viimeksi kirjoittelin myös siitä kuinka minulla on ollut ongelmia holkkien kanssa, tai niihin mahtumisen kanssa. Mä olen tässä asiaa tutkinut ja miettinyt, että ei se vaan voi olla muusta kiinni, kuin siitä, että jalkoihin on oikeasti kehittynyt lihasta. Jalat on nimittäin niin kiinteät, ettei tuo voi muutakaan olla. Saman ilmiön huomasin myös pakaralihaksissa, ei ne ole koskaan olleet noin lihaksikkaan tuntoiset ja paksut. Todellisuudessahan tämä lihasten kehittyminen on todella hyvä asia, voi vaan olla, että pitää lähiaikoina tehdä taas uudet holkit.


Huomenna on se päivä jota olen odottanut joulukuun alusta asti! Eli se päivä kun saan kokeiluun ensimmäiset mikroprosessoripolvet. Vaikka olen sitä odottanut kuin kuuta nousevaa ja pitänyt sitä melkein tärkeimpänä motivaationlähteenä, niin silti yritän olla odottamatta alkuun liikoja. Vaikka ne tuovat varmasti mukanaan myös positiivisia asioita, niin suurella todennäköisyydellä niihin vaihtaminen tarkoittaa myös sitä, että joudun opettelemaan muutamia asioita uudelleen, koska polven toimintamekanismit ovat erilaisia. Siitä huolimatta uskon, että kyllä tästä hyvä vielä tulee! Ei muuta kuin reeniä, reeniä ja vielä kerran reeniä!

Hyvää juhannusviikkoa ja jos menette vesille, niin pitäkää huoli omasta ja läheistenne turvallisuudesta!
Lopuksi pyytäisin vielä kommentoimaan, että onko parempi vai huonompi jos laitan näitä aiheeseen liittyviä kuvia mukaan? Nyt laittamani kuvat löytyvät myös Instagramista, mutta voi olla, että jossain kohti tänne voisi laitella, ei niin kuvauksellisia kuvia aiheisiini liittyen, jos kuvat on kiva juttu.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Maanantai 20.6.2016

    1. Tunne on molemminpuolinen 😃 Kyllähän tuossa työssä parasta oli mukavat vakiasiakkaat, jotka ainakin silloin tällöin saattoi arvostaa myyntimiehen ammattitaitoa ja näkemystä 😉

      Tykkää

  1. Laita ihmeessä kuvia, kuvat on aina kivoja. Ja tietääpä paremmin mistä puhut jos havainnollistat kertomaasi asiaan liittyvillä kuvilla. Ja tuovathan ne väriä tähän blogiin 🙂

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s