Lauantai 28.5.2016

 No moikka!

Se olis sitten muutto tulevalla viikolla! Alkaa stressaamaan hiljotellen ajatus siitä, että pitäis muuttaa kykenemättä itse antamaan merkittävää panosta tavaroiden siirtämiseen ja luottaa vain toisiin. Kyllä mä uskon, että ne ihmiset jotka on valikoitunut auttamaan on sen luoton arvoisia, mutta on se silti vaikea laskea muiden varaan. Lähipäivinä olenkin sitten ”juoksennellut” Oulun kauppoja ja käynyt myös mutkan Ikeassa, etsimässä ja ostamassa kaikenlaista kodinelektroniikkaa ja muuta pientä ja tarpeellista s-koukuista vessan mattoon. Tuntuipa muuten hyvältä kun perjantaina olin hieman kymmenen jälkeen liikkeellä ja päivään sisältyi ostoksia verkkokaupassa, kävelyharjoituksia ja vielä mutka Haaparantaan jossa kerettiin asioimaan useammassa liikkeessä. Olin kotona vasta kahdeksalta ja jaksoin koko reissun heittää kohtuudella! Enpä ole tapaturman jälkeen ollut noin pitkää aikaa yhtäjaksoisesti liikkeellä! Tämä on oikeastaan ensimmäinen kerta kun mulla on muuttaessa varaa ostaa myös uusia ja tarpeellisia asioita, ilman, että tarvii miettiä ostavansa kunhan on ensin säästänyt joitakin kuukausia, se tuntuu mukavalta. Muutenkin tässä kohtaa on hyvä olla rahaa säästössä koska ei koskaan tiedä miten nämä tulot tulee menemään ennen kuin joskus pääsen taas takaisin työelämään.

Viikko on ollut henkisesti raskas ja se on näkynyt myös harjoittelussa. Maanantaina kuulin tutun ihmisen kadonneen jäljettömiin ja epäilyn siitä, ettei häntä välttämättä tulla enää näkemään hengissä. Siitä nousikin sellainen pala kurkkuun, että siltä istumalta peruin harjoitukset maanantailta, että saan rauhassa surra jos ja kun siltä tuntuu. Tiistaina pääsin jo paikalle, mutta otin akupunktion ja tehtiin myös kinesioteippauksia käsiin, että asentoni parantuisi. Keskiviikkona sitten vaan olin niin surullinen ja samalla jotenkin niin lannistunut etten harjoituksissa saanut mitään järkevää aikaan. Tunsin vaan oloni voimattomaksi ja kykenemättömäksi tämän kaiken edessä mitä elämä tällä hetkellä minulta vaatii. Torstaina ja perjantaina sain sentään harjoiteltua kävelyä ja tuntui hyvältä, että sain itseni taas kasattua, kun hetken aikaa jo pelkäsin menettäneeni harjoittelumotivaation kokonaan.

Ulkona on mahtavat ilmat, nauttikaa niistä ennen kuin Suomen juhannus tulee! 😉

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Lauantai 28.5.2016

 1. Onnea uuteen kotiin ja mikäli on vielä tarve ylimääräiselle käsiparille niin mielelläni tulen auttamaan kantamisessa. Myöskin mahdollisesti pystyisin lainaamaan pakua?
  Ja juu tämä viikonluppu oli kyllä ilmojen puolesta aivan mahtava, kyllä mekin koitettiin olla koko viikonloppu ulkona ja nauttia auringosta.
  Ja zemppiä harjoitteluun, kyllä kuitenkin positiivisia asioita on niin mukava kokea, että niitä miettiessä pääsee muutavasta ikävästkin jutusta paremmin yli.
  Ja sä olet oikea esimerkki siitä miten ikävät asiat käännetään positiiviseksi : )

  Liked by 1 henkilö

  1. Iso kiitos Mikko-Antero jo pelkästä tarjouksesta, mutta vaikuttaa että meillä on homma hallussa! Katoinkin että teilä oli komeita kuvia viikonlopun pyöräilyistä 😊 Kiitos kannustuksesta! Ja kun meillä on tämä tapaaminen lykkääntynyt, niin tulkaahan käymään kun päästään asettuun uuteen kotiin 😊 Esimerkistä en tiedä, mutta koitan keskittyä miettimään hyviä asioita ja elämään elämääni ilon kautta 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s