10.4.2016

Moiii!

No nyt on sitten päästy uusia holkkeja testaamaan jo enemmänkin ja täytyy sanoa, että on ne hyvät! Todella paljon mukavammat jalassa kuin vanhat. Ennen tarvi vähän väliä kivun takia käydä istumassa ja nyt ei tarvi lähes ollenkaan! Alunperin ei ollut tarkoitus reenata torstaina, vaan piti pitää lepopäivä reissuväsymyksestä, mutta kun tarjoutui mahdollisuus harjoitella, niin kuinka siitä olisi voinut kieltäytyä. Vaikka perjantaina olin sekä henkisesti, että fyysisesti todella väsynyt ja olkapäät huusi armoa niin onnistuin tekemään uuden ennätyksen siinä, kuinka pitkästi voin yhtäjaksoisesti kävellä. Ja tällä kertaapa ei loppunut jalat ensimmäisenä, vaan kädet! En jaksanut vaan enää puristaa kyynärsauvaa pidempään ja oli pakko lopettaa vaikka tuntui ettei millään malttaisi. Oikeastaan ainut negatiivinen mitä näistä lyhemmistä holkeista keksin on se, että se kun holkki ei tue niin ylös asti, niin vaatii selvästi enemmän keskivartalon hallintaa ja lihaksia, että pysyy tasapainoisesti pystyssä, mutta eiköhän siinäkin tavoiteta vanhojen holkkien ominaisuudet muutaman viikon päättäväisellä harjoittelulla. Nytkin tekisi mieli vaan lähteä harjoittelemaan, joten motivaatio näyttää onneksi yhä olevan huipussaan! 

Mä olen huomannut kaipaavani enemmän ja enemmän omaa aikaa ja tilaa. Sitä, että voi olla kotonaan miten haluaa ja ei tarvi kommunikoida heti kun poistuu tästä huoneesta. Sehän onneksi on ihan normaalia ja selvä tervehtymisen merkki elämää suuresti muuttaneesta shokista. En siis koe, että haluan erakoitua ja vetäytyä yksin nurkkaan, vaan yli 10 vuotta yksin asuneena on vaan tottunut arvostamaan omaa aikaa, tilaa ja rauhaa todennäköisesti enemmän kuin ihmiset jotka ovat koko ikänsä eläneet toisten kanssa. Muutenkin mä taidan olla enemmän introvertti kuin extrovertti. Ennen kuvittelin, että se on jotenkin huono asia ja halusin, että osaisin olla se keskipiste siellä missä tapahtuu, mutta onneksi näillä ”vanhoilla päivillä” olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena juntturana kuin olen enkä yritäkkään olla jotain muuta, vaan annan itseni nauttia niistä asioista jotka tuovat mulle iloa, kuulosti ne toisten korvaan kuinka oudolta tahansa. 

Viimeksi kun sanoin, että elämässä tapahtuu muutakin kuin reenaamista, mutta palaan siihen myöhemmin, niin palataanpa siihen sitten muutaman lauseen verran. Mä aloin seurustelemaan, jännittävä käänne! On mahtavaa huomata, että jollekin ihmiselle voin kelvata tällaisena ilman, että mulle tulee sekunniksikaan tunne, että mut tuomitaan mun menneisyyden takia, tai, että minua katsottaisiin omituisesti siksi, että mulla ei ole normaaleja jalkoja. Olen iloinen ja jokseenkin jopa ylpeä siitä, että olen uskaltanut näinkin pian päästää toisen ihmisen lähelle enkä ole antanut pelon ottaa valtaa ja estää minua kohtaamasta uutta ihmistä sellaisena kuin oikeasti olen. Uskon, että iso syy siihen on tämän blogin kirjoittaminen ja se, että näen ihmisten lukevan tätä. Tämän kirjoittamisen myötä tuntuu siltä, kuin en olisikaan niin suuresti eristetty muusta maailmasta, vaan saan jakaa elämäni muiden ihmisten kanssa tämän blogin myötä, kiitos siis siitä, että luette!
Aurinkoista kevättä!

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”10.4.2016

 1. Kyllähän me suomalaiset saadaan olla juntturoita 😀 ja muutenki, ei tarvi alkaa kenenkään toisen takia teeskentelmään jotain muuta ku oikeesti on! Ja aivan mahtavaa että oot kumppanin löytäny, onnittelut! 🙂 hyvää kevään jatkoa!

  Liked by 1 henkilö

 2. Olipa hienoa luettavaa! Ja tuo seurustelu, ihanaa! Pitää kyllä sanoa että olet hienon hieno ihminen vaikka vain sivusta sinuun on hieman saanut tutustua. Tsemppiä tulevaan.

  Liked by 1 henkilö

  1. No moikka pyöräilijän puoliso! Ja kiitos positiivisista kommenteista, ne antaa aina lisää voimaa tulevaan! Hyvää kevättä ja hauskaa vappua 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s