6.4.2016

Moikka!

Tässä istun autossa kohti kotia taas yhdeltä Tampereen reissulta. Uudet holkit on nyt tehty ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan niitä tutuissa harjoitusolosuhteissa! Reissu meni kaiken kaikkiaan hyvin ja ainakin tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen saavutettuun lopputulokseen. Nimittäin, eniten minua reissussa jännitti, että voinko käyttää lyhempiä holkkeja ja oli aivan uskomattoman suuri helpotus huomata, että kyllä voin! Eli nyt on jalat kyydissä ja holkit on selkeästi lyhyemmät kuin ennen ja pystyn jopa itse pukemaan ne! Vanhat ulottui nivuseen saakka ja ne estivät ja rajoittivat joitakin liikesuuntia, mutta olivat samalla tukevammat. Eli lyhyemmät holkit ulottuvat nyt reiden ylälaitaan saakka ja pystyn tarkemmin määrittämään askeleen pituuden ja samalla ne avasivat uusia liikesuuntia kuten jonkinlaisen sisä- ja ulkokierron, mutta samalla myös vaativat minulta parempaa lihaskuntoa ja tasapainoa. Kävimme teknikkoni kanssa myös läpi kriteerejä mitä tulisi saavuttaa ennen kuin mikroprosessoripolvet ovat ajankohtaista ja vielä näyttää olevan työtä ja matkaa jäljellä. Pitäisi saada lisää kestävyyttä, että voi kävellä pidemmän matkan kerrallaan ja ilmeisesti pitäisi vielä pystyä se tekemään ilman tukea. Ei se mitään, uusien holkkien kanssa kävely tuntui aivan erilaiselta ja uskon, että nämä kriteerit on tavoitettavissa kunhan jaksan vaan harjoitella ja minähän jaksan!

Elämässäni tapahtuu muutakin jännää proteesiharjoittelun ulkopuolella, mutta palataan siihen myöhemmin!

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”6.4.2016

 1. Lueskelin pitkästä aikaa kertalaakista kirjotuksesi viimeisen kuukauden ajalta, ja mukava huomata että monenlaista edistystä tapahtuu niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. 🙂

  Aurinkoista kevättä ja kovasti tsemppiä!

  Liked by 1 henkilö

 2. Olet vahva! Ennen mummoni kuolemaa (molemmat jalat reisiamputoitiin) autoin mummoani usein proteesien kanssa ja käytin häntä kävelykoulussa, siksi me sitä kutsuimme. Ei sen ikäinen ihminen enää voimillaan oppinut kävelemään raskaalla proteesilla. Mummonikin oli vahva! Mukavaa kevättä ja posiitivisia ajatuksia.

  Liked by 1 henkilö

 3. Kiva kuulla että asiat sujuu hyvin. Ei saa jättää jännitykseen muiden kuulumisten osalta! (; Nyt täytyy malttamattomana odottaa seuraavaa kirjoitustasi. (:

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s