Keskiviikko 25.11.2015

Terve vaan!
Vanhempien luo on pikku hiljaa kotiuduttu ja mukavahan tänne oli tulla, kun täällä oli huone valmiiksi laitettuna, jossa oli oma sänky ja iso osa muista tavaroista. Onhan täällä selvästi viihtyisämpää kuin sairaalassa, sehän on lähes itsestään selvää. Täällä on myös selvästi parempi mahdollisuus rauhottua ja antaa ajatuksen juosta ja nämä ovat tulleet kyllä selvästi tarpeeseen. Tämä aika onkin suht seesteistä, ja etenemistahti on selvästi rauhallisempaa. Kunhan jumppailen ja puuhailen jotain ajankuluksi, ja näemmä harjottelen keulimaan pyörätuolilla. Sen verran tässä on tullut uutta, että siteiden korvaajaksi ilmestyi kompressiosukat, jotka näyttää ihan mummojen alusvaatteilta! Helpommat ja nopeammat ne on pukea, mutta onhan nuo nyt kamalan näköset! Laitan kuvan niistä Instagramiin jos jota kuta sattuu kiinnostamaan millaiset ne on.
Täytyy alkaa suunnitteleen uutta tekemistä, että ei tule mökkihöperöksi! Olenkin tässä suunnitellut pyörähtäväni työpaikalla mutkan ja jospa sitä kävis välillä ihan muuten vaan ulkona. Keli tosin ei ole paras mahdollinen, mutta ei se mitään, mulla ei oo mihinkään kiire!
Pitäkää huolta toisistanne!

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Keskiviikko 25.11.2015

  1. Täällähän on ilmestynyt uusia kirjoituksia ja tapahtunut paljon, kun tuli pikku tauko lueskelusta! Instan puolella on tullut seurailtua, mutta sieltä ei kaikki käänteet ja keulimiset käyneet ilmi. 😉

    Tänne ilmestyi tosiaan 15.11. yksi vaippasankari lisää tarjoamaan hyviä tekosyitä yövalvomisille.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kappas! Vaikka en kovin tiheään ole kirjottanut kun ei kehtaa väkisinkään yrittää jos ei oo mitään sanottavaa 😃 Huomasin! Onnea koko perheelle!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s